Ilmalämpöpumpun ohjain

Ilmalämpöpumpun saa liitettyä osaksi OptiWatti-palvelua, jolloin pumppua ohjataan osana muuta lämmitystä ja sitä on mahdollista hallita etänä.

Langaton ohjain asennetaan ilmalämpöpumpun läheisyyteen. Ohjaimeen sisäänrakennettu infrapunalähetin simuloi pumpun kaukosäätimen komentoja.

Ohjain toimii langattomalla yhteydellä keskusyksikköön ja hallinta tapahtuu keskitetysti yhden käyttöliittymän kautta.

Valitse ilmalämpöpumpun merkki ja kaukosäätimen malli:

OptiWatti tukee kaikkien yleisimpien ilmalämpöpumppujen merkkejä ja malleja. Tuettujen pumppujen merkit löytyvät alla olevasta alasvetovalikosta. Mikäli sopivaa mallia ei löydy, ota meihin yhteyttä. Tarvittaessa lisäämme uuden mallin tuettavien ilmalämpöpumppujen joukkoon.Valitse ilmalämpöpumpun merkki ja kaukosäätimen malli

250,00 

Soveltuvuus

OptiWatti tukee kaikkien yleisimpien ilmalämpöpumppujen merkkejä ja malleja. Tuettujen pumppujen merkit löytyvät sivun yllä olevasta alasvetovalikosta.

Tekniset tiedot

Paristot: 2 kpl 1.5 V:n AA/LR6-alkaliparistot
Paristojen käyttöikä: Noin 2 vuotta
Käyttölämpötila: 0 ºC … +40 ºC
Radiotaajuus: 868,3 MHz
Kantama (vapaassa tilassa): Enintään 150 metriä
Lähetysteho: Enintään 25 mW
Suojausluokka: IP20
Mitat (pituus x leveys x korkeus): 80 mm x 80 mm x 25 mm

Toimitus

Tuotteen toimitus tapahtuu suoraan varastoltamme.

Verkkokaupasta tilattujen tuotteiden toimitukset alkavat syyskuun aikana. Toimitus tapahtuu 10 arkipäivän kuluessa.

Joissain tapauksissa tuote voi loppua varastosta suuren kysynnän vuoksi, joten emme voi aina taata tuotteen todellista saatavuutta. Ilmoitamme erikseen, jos tuotteen saatavuudessa tai toimituksessa on odotettavissa viivästyksiä.

Takuu

Takuu on voimassa niin kauan kuin palvelusopimus on voimassa.

Jos laitteisto on asiakkaan omistuksessa, takuu on 5 vuotta.

Takuu ei koske paristoja.

Usein kysyttyä

Miksi ilmalämpöpumppu kannattaa liittää OptiWatin ohjaukseen?
OptiWatin avulla saat ilmalämpöpumpun integroitua osaksi muuta lämmitystä, mikä helpottaa lämmityksen hallintaa. Saat myös ilmalämpöpumpun etähallintaan ja laitat sen päälle milloin ja missä vain vaikka puhelimella.

Mitä ilmalämpöpumppuja OptiWatti tukee?
OptiWatti tukee kaikkien yleisimpien ilmalämpöpumppujen merkkejä ja malleja. Tuettujen pumppujen merkit löytyvät sivun yllä olevasta alasvetovalikosta.

Miten ilmalämpöpumpun ohjaaminen toimii?
Ilmalämpöpumppu voi toimia OptiWatti-järjestelmän osana sekä lämmityksessä että viilentämisessä. Langaton ohjain asennetaan ilmalämpöpumpun läheisyyteen. Ohjaimeen sisäänrakennettu infrapunalähetin simuloi pumpun kaukosäätimen komentoja. Käytettävissä olevat komennot riippuvat pumpun merkistä ja mallista.

Miten muita lämmityslaitteita ohjataan silloin kun ilmalämpöpumppu viilentää?
Muiden lämmityslaitteiden lämmitys saadaan automaattisesti kytkettyä pois silloin, kun ilmalämpöpumppua käytetään viilennykseen.

Miten huonetta, jossa on ilmalämpöpumppu, ohjataan OptiWatilla?
Ilmalämpöpumppu toimii pääasiallisena lämmönlähteenä, kun ulkolämpötila on korkeampi kuin käyttäjän määrittämä alin käyttölämpötila. Jos ulkolämpötila on matalampi kuin käyttäjän määrittämä alin käyttölämpötila, ilmalämpöpumppu sammutetaan automaattisesti. Lämpö tuotetaan tällöin muilla lämmitystavoilla automaattisesti. Ilman lämmettyä OptiWatti käynnistää ilmalämpöpumpun automaattisesti.