OptiWatti Nettiliittymä

OptiWatti Mökki vaatii internetyhteyden toimiakseen. Mikäli kiinteistössä ei ole nettiyhteyttä, saat sen edullisesti OptiWatti Nettiliittymällä.

OptiWatti Nettiliittymä sisältää keskusyksikköön liitettävän USB-reitittimen. Nettiliittymä toimii DNA:n 3G- ja 4G-verkoissa ja soveltuu käytettäväksi vain ja ainoastaan OptiWatti-palvelun kanssa.

Tarkista ennen tilausta, että osoitteesi on DNA:n 3G- ja 4G-verkkojen kuuluvuusalueella: www.dna.fi/kuuluvuus-ja-peittoalueet >

Jos olet jo OptiWatin asiakas ja haluat tilata OptiWatti Nettiliittymän: ota yhteyttä ennen tilausta asiakaspalveluumme info@optiwatti.fi. OptiWatti Nettiliittymä saattaa edellyttää keskusyksikön vaihtamista uuteen.

7,00  / kuukaudessa

Soveltuvuus

OptiWatin keskusyksikkö vaatii internetyhteyden toimiakseen sekä vapaan sähköpistokkeen. Keskusyksikön USB-porttiin saa liittää vain verkkokaupastamme tilatun nettiliittymän tai peruspaketin mukana tulevan kaapelin.

Mikäli internetyhteyden muodostamiseen ei ole käytettävissä Ethernet-portilla varustettua modeemia, yhteyden saa OptiWatti Nettiliittymällä, joka liitetään keskusyksikön USB-porttiin.

Tämän ratkaisun ollessa kyseessä on tärkeää huomioida, että vain verkkokaupastamme tilatut nettiliittymät ovat yhteensopivia OptiWatin kanssa. OptiWatti Nettiliittymä soveltuu vain ja ainoastaan OptiWatti-palvelun käyttöön.

OptiWatti Nettiliittymä toimii DNA:n 3G- ja 4G-verkoissa. Tarkistathan ennen tilausta, että osoitteesi on DNA:n kuuluvuusalueella: www.dna.fi/kuuluvuus-ja-peittoalueet >

HUOM! Jos olet jo OptiWatin asiakas ja haluat tilata OptiWatti Nettiliittymän: ota yhteyttä ennen tilausta asiakaspalveluumme info@optiwatti.fi. OptiWatti Nettiliittymä saattaa edellyttää keskusyksikön vaihtamista uuteen.

Toimitus

Tuotteen toimitus tapahtuu suoraan varastoltamme.

OptiWatti Nettiliittymän toimitusaika on 5 viikkoa. Verkkokaupasta tilattujen tuotteiden toimitukset alkavat syyskuun aikana.

Joissain tapauksissa tuote voi loppua varastosta suuren kysynnän vuoksi, joten emme voi aina taata tuotteen todellista saatavuutta. Ilmoitamme erikseen, jos tuotteen saatavuudessa tai toimituksessa on odotettavissa viivästyksiä.

Takuu

Takuu on voimassa niin kauan kuin palvelusopimus on voimassa.

Usein kysyttyä

Mökillämme ei ole nettiyhteyttä. Onko tämä ongelma?
OptiWatti Mökki vaatii internetyhteyden toimiakseen. Mikäli mökissäsi ei ole nettiyhteyttä, saat sen helposti OptiWatin keskusyksikköön liitettävällä OptiWatti Nettiliittymällä. Voit tilata sen vaivattomasti verkkokaupastamme.

Voinko käyttää mitä tahansa nettitikkua tai mokkulaa?
Vain verkkokaupastamme tilattu nettiliittymä soveltuu keskusyksikköön liitettäväksi, koska on tätä tarkoitusta varten räätälöity ja toimivaksi testattu.

Saako OptiWatti Nettiliittymää käyttää muuhun tarkoitukseen?
OptiWatti Nettiliittymä soveltuu vain ja ainoastaan OptiWatti-palvelun käyttöön.